Cadar Kartun Comel Murah


1) Single Size : RM40 
2) Queen Size : RM 46
3) Single blanket Full Set : RM 96 
4) Queen blanket Full Set : RM 146
5) Comforter Single : RM50 
6) Comforter Queen : RM90

klik sini utk lebih byk cadar single atau queen yang cantik dan murah :)














A-DHA SKINCARE MURAH RM110


VERY SUPERBB PRODUCT!!!


- anda x perlu pakai make-up tebal2...cukup dgn krim siang,muka akan nampak fresh n segar sampai petang/malam .

-dah x payah nk bwk compact/loose powder dlm beg n x payah touch-up2 selalu sbb dgn adha mmg kita x nk pakai make up pun sbb dah confident dgn kulit muka yg sehat ni

-tak melecehkan,x payah nk guna make up remover segala klo stop utk solat

-kita akan confident walaupun x pakai bedak kat mukaa

-sekarang yang perlu ada dalam beg make-up hanyalah eyeliner,eyebrow,mascara, lip gloss *hebatttt*

-kulit kita akan lebih bebas bernafas dan bernafas dgn riang dan bergumbiraaaa! kulit lebih LICIN, BEBAS JERAWAT, CERAH, MULUS, GEBUUU, KESAN PARUT PUDAR, WHITEHEAD N BLACKHEAD HILANG..,bestttt sangat...guys,ape tunggu lagi?? takkan baca jer..jomla try..ngeee

Boleh ke Vitamin C Serum ni mencerahkan kulit muka?dengan adanya fungsi Whitening/Lightening effect yg diperoleh dari kolagen,Sememangnya Vitamin C Serum sangat membantu.


SET HIJAU 
Untuk atas 40 tahun.
Pori-pori besar dan flek .
Berjerawat. 
Sudah pernah perawatan sebelumnya.

SET PINK 
Untuk bawah 40 tahun. 
Kulit wajah normal. 
Kulit Wajah Sensitif


JOM TENGOK TESTIMONI 





sebelum


selepas

teruja x? jom order ! boleh order kat sini "She's Cantik Online Shop" harga pasaran RM140++ per set. harga promosi dari saya hanya RM110 include postage! grab now >_<


NATURACTOR JEPUN ORIGINAL RM44


 murah . naturactor original jepun murah, hanya RM44. harga pasaran mencecah RM50++


POSTAGE RM 6

Kebaikan Cover Face:
1) Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya ingredient ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.

2) Cover Face ni jugak adalah rice based powder, so ia menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.

3) Kombinasi dua ramuan di atas mampu menghasilkan kulit yang lebih sihat, lembut dan berseri.

4) Cover Face juga terkenal sebagai ''moist powder foundation'' - yang bertindak sebagai bedak asas dan pelembab. Sambil menjadi foundation (menutup cela di muka), ia juga bertindak sebagai pelembap pada kulit.



testimoni pengguna naturactor 








muka nampak flawless dan lebih cerah. 

Mengapa ada 2 jenis packaging? 

Jawapannye simple, satu Made in China (telah diformulasikan semula di China), satu lagi Made in Japan. Saya xpasti samada dua2 nya mempunyai kualiti yang sama atau tidak, sebab produk China ni dijual dengan harga yang jauh lebih murah drp Jepun. Jadi, it's up to you (pengguna) untuk membezakan yang mana lebih baik, dari segi kualiti dan kepuasan menggunakan produk tersebut.

untuk sebarang order, sila ke  "She's Cantik Online Shop" :)