ADHA SKINCARE MURAH. PROMO RM85



Ingin kelihatan cantik, gebu dan mulus? Dalam masa 2 minggu dah nampak kesan kulit semakin cerah,tegang dan gebu tanpa make up. 

Cepat2 jom grab peluang ni promosi untuk 20 customer terawal..selepas ni harga akan kembali ke asal.. :))

Loose: 
Serum-RM40 
Sabun-RM20
Krim siang dan malam-RM70
(tak termasuk postage)

Set pink/hijau: 
Serum+sabun+krim siang dan malam-RM85( TAK termasuk postage)

Untuk maklumat lanjut/order klik link di bawah:


PM SY UNTUK SEBARANG ORDER

jgn minta sy page xboleh pm. tq :)

cathy doll product murah



dapatkan harga terbaik anda untuk sebarang order boleh pm saya yer https://www.facebook.com/messages/beautyladyonline jgn minta sy pm dulu, sb page xleh pm, tq 

Kepada pengguna dan pencinta Cathy doll, Berhati-hati dengan produk KARMART tiruan yg semakin banyak dipasaran sekarang ini..produk Karmart tiruan telah dikeluarkan oleh sebuah syarikat di negara China dan sudah dijual di negara kita ..Jadi berhati-hati ketika memilih produk ini..anda sebagai pengguna haruslah bijak dalam memilih produk2 korea yg berkualiti agar ia tidak memudaratkan diri anda sendiri.. 






LEBIH BYK CATHY DOLL PRODUCT DISINI :)

KAIN SULAM KAPAS LALANG : RM100




PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ROSE) : RM100

HRGA PASARAN RM150++ DEPOSIT RM30 

jualan dengan harga paling terendah. harga pasran RM150++





pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan SULAM KAPAS LALANG <3


KAIN SULAM PERMATA MURAH : RM120



PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ROSE) : RM120

HRGA PASARAN RM150++ DEPOSIT RM30 

jualan dengan harga paling terendah. harga pasran RM150++



pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan SULAM PERMATA <3


KAIN SULAM MELATI MURAH : RM110


PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ROSE) : RM110

HRGA PASARAN RM150++ DEPOSIT RM30 

jualan dengan harga paling terendah. harga pasran RM150++



pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan  SULAM MELATI <3


KAIN SULAM KERAWANG MURAH : RM100



PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ROSE) : RM100

HRGA PASARAN RM150++ DEPOSIT RM30 

jualan dengan harga paling terendah. harga pasran RM150++




pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan SULAM KERAWANG <3


KAIN SULAM ORGANDI MURAH: RM100



PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ORGANDI) : RM100

HRGA PASARAN RM180++ DEPOSIT RM40 

jualan dengan harga paling terendah.





pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan sulam ORGANDI :)

KAIN SULAM KAPAS BERLIAN : RM110



PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM KAPAS BERLIAN) : RM110

HRGA PASARAN RM150++ DEPOSIT RM30 

jualan dengan harga paling terendah.




pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan sulam KAPAS BERLIAN :)

KAIN SULAM ROSE MURAH : RM135


PRE -ORDER SENTIASA DIBUKA. AVAILABLE UTK ORDER

Satin rossela (SULAM ROSE) : RM135

HRGA PASARAN RM180++ DEPOSIT RM40 

jualan dengan harga paling terendah.





pm sy di page shop. klik sini utuk lebih banyak pilihan sulam rose :)


AURAWHITE PURE L-GLUTATHONE MURAH : RM130


RM130 . FREE POS. FREE SHAKER. FREE 2D AURAWHITE MASK 

TERLARIS! TERHEBAT! TERHANGAT! LLEBIH 50 PCS TERJUAL SETIAP MINGGU . Miliki kulit yang halus, gebu, licin dan sekata. Aurawhite pilihan yg paling tepat >_<



PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 400 000MG :

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

PM PAGE /SMS KE 0132120959 sekarang sementara stock masih ada!!!

Cadar Kartun Comel Murah


1) Single Size : RM40 
2) Queen Size : RM 46
3) Single blanket Full Set : RM 96 
4) Queen blanket Full Set : RM 146
5) Comforter Single : RM50 
6) Comforter Queen : RM90

klik sini utk lebih byk cadar single atau queen yang cantik dan murah :)














A-DHA SKINCARE MURAH RM110


VERY SUPERBB PRODUCT!!!


- anda x perlu pakai make-up tebal2...cukup dgn krim siang,muka akan nampak fresh n segar sampai petang/malam .

-dah x payah nk bwk compact/loose powder dlm beg n x payah touch-up2 selalu sbb dgn adha mmg kita x nk pakai make up pun sbb dah confident dgn kulit muka yg sehat ni

-tak melecehkan,x payah nk guna make up remover segala klo stop utk solat

-kita akan confident walaupun x pakai bedak kat mukaa

-sekarang yang perlu ada dalam beg make-up hanyalah eyeliner,eyebrow,mascara, lip gloss *hebatttt*

-kulit kita akan lebih bebas bernafas dan bernafas dgn riang dan bergumbiraaaa! kulit lebih LICIN, BEBAS JERAWAT, CERAH, MULUS, GEBUUU, KESAN PARUT PUDAR, WHITEHEAD N BLACKHEAD HILANG..,bestttt sangat...guys,ape tunggu lagi?? takkan baca jer..jomla try..ngeee

Boleh ke Vitamin C Serum ni mencerahkan kulit muka?dengan adanya fungsi Whitening/Lightening effect yg diperoleh dari kolagen,Sememangnya Vitamin C Serum sangat membantu.


SET HIJAU 
Untuk atas 40 tahun.
Pori-pori besar dan flek .
Berjerawat. 
Sudah pernah perawatan sebelumnya.

SET PINK 
Untuk bawah 40 tahun. 
Kulit wajah normal. 
Kulit Wajah Sensitif


JOM TENGOK TESTIMONI 





sebelum


selepas

teruja x? jom order ! boleh order kat sini "She's Cantik Online Shop" harga pasaran RM140++ per set. harga promosi dari saya hanya RM110 include postage! grab now >_<


NATURACTOR JEPUN ORIGINAL RM44


 murah . naturactor original jepun murah, hanya RM44. harga pasaran mencecah RM50++


POSTAGE RM 6

Kebaikan Cover Face:
1) Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya ingredient ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.

2) Cover Face ni jugak adalah rice based powder, so ia menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.

3) Kombinasi dua ramuan di atas mampu menghasilkan kulit yang lebih sihat, lembut dan berseri.

4) Cover Face juga terkenal sebagai ''moist powder foundation'' - yang bertindak sebagai bedak asas dan pelembab. Sambil menjadi foundation (menutup cela di muka), ia juga bertindak sebagai pelembap pada kulit.



testimoni pengguna naturactor 








muka nampak flawless dan lebih cerah. 

Mengapa ada 2 jenis packaging? 

Jawapannye simple, satu Made in China (telah diformulasikan semula di China), satu lagi Made in Japan. Saya xpasti samada dua2 nya mempunyai kualiti yang sama atau tidak, sebab produk China ni dijual dengan harga yang jauh lebih murah drp Jepun. Jadi, it's up to you (pengguna) untuk membezakan yang mana lebih baik, dari segi kualiti dan kepuasan menggunakan produk tersebut.

untuk sebarang order, sila ke  "She's Cantik Online Shop" :)